Menu Sluiten

Stuurborden Bouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over stuurborden bouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Stuurborden Bouw

Elektrische Auto | Elektro Componenten | Electriciteit | Transport | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stuurborden bouw

momenteel maken wij een ongekende gezondheidscrisis door met covid coronavirus stuurborden bouw zorgt voor een snelle ROI Pv panels neemt dit zeer ernstig. Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze klanten partners medewerkers en alle burgers. We volgen hiervoor de richtlijnen van de overheid op de voet. Lees meer heeft u een vraag als die over borden gaat hebben wij het antwoord. Voornaam achternaam telefoon email bericht voorwaarde ik geef toestemming dat pv panels bovenstaande gegevens zal verwerken en bewaren zoals beschreven in de privacyverklaring. Hiddenbron captcha email this field is for validation purposes and should be left unchanged. Nl en fr design build maintain upgrade jobs pv pact over pv cases blog jobs downloads panel partner design build maintain upgrade pv pact contact site heusdenzolder hq industrieweg b heusdenzolder infopnvpanels.be step ahead cases career gemoedsrust .

overslaan en naar de inhoud gaan beloelectrics home diensten automatisatie op maat onderhoud hvac elektrische bordenbouw vca realisaties referenties vacatures en stage contact u bent hier u bent hier home diensten elektrische bordenbouw beloelectrics bvba ontwerpt en vervaardigt zelf elektrische schakelborden op onze afdeling bordenbouw staan snelheid en efficintie voorop. Daarnaast zorgen we er steeds voor dat alle kwaliteitsnormen zeer strikt gerespecteerd worden. Onze werkplaats is zo uitgerust dat alle grote en kleine elektrische borden snel efficint en volgens de strengste kwaliteitsnormen door ons gespecialiseerde team kunnen worden afgewerkt en getest. Wat het ontwerpen betreft werken wij met een cadprogramma voor het uittekenen van de schema s en de layout van de borden. Bij het vervaardigen gebruiken we enkel kwaliteitscomponenten. Een greep uit.

Kundigheid over Stuurborden bouw

home bedrijf activiteiten engineering bordenbouw installatie automatisatie onderhoud verkoop referenties vacatures contact u bevindt zich hier activiteiten raquo bordenbouw bordenbouw in onze afdeling bordenbouw worden laagspanningsverdeelborden en schakel en stuurborden voor onder andere de machinebouw gemaakt zoals schakelkasten uitgerust met frequentiesturingen plc … Bedieningslessenaars elektropneumatische kasten bedienings en klemmenkasten de borden door ons ontworpen voor de machinebouw worden conform de machinerichtlijn en en plaatselijke veiligheidsvoorschriften afgewerkt. Bij de materiaalkeuze kiezen wij voor merken en produkten van topkwaliteit ook voor externe projekten kunt u bij ons terecht bent u ge├»nteresseerd in de prijs van stuurborden bouw Wij kableren dan de borden volgens uw specificaties en dossier kl.