Menu Sluiten

Professionele Stuurborden

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over professionele stuurborden kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Professionele Stuurborden

Elektro Componenten | Transport | Elektrische Auto | Industrie | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele stuurborden

contacteer ons .. Home vermogenborden stuurborden oem borden engineering media service vacatures elektrische schakel en verdeelbordenontwerp en productie wij ontwerpen produceren en leveren elektrische schakel en verdeelborden voor particuliere tertiaire en industrile toepassingen. Als belgische speler van de kempen bouwen we voor de meeste uiteenlopende sectoren. Kempische bordenbouw installateurs projectleiders en machinebouwers kunnen steeds bij ons terecht. Onze gespecialiseerde tekenaars technici en bordenbouwers staan in voor een perfecte oplossing voor elke vraag van de klant. De productie gebeurt in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Om de nodige kwaliteit te garanderen onderwerpen wij alle borden systematisch aan doorgedreven testprocedures. Over ons kempische bordenbouw is ontsproten uit het idee dat .

mas automatisering nv frequentieregelaars pompen met variabel toerental en gemakkelijk gentegreerde regelaars reageren automatisch op wijzigende omstandigheden om de bedrijfskosten laag te houden en de levensduur van de installatie te verhogen professionele stuurborden specialisten Pompunits op maat de pompunit is voor veel bedrijven het hart van de watertechnische installatie. Mas automatisering ontwerpt en bouwt de units volledig in eigen beheer specifiek op de wensen van de klant. De pomunits worden gemonteerd op een rvs frame voorzien van een wandbord voor de stuurborden. De onderdelen filters … Worden overzichtelijk en servicevriendelijk gemonteerd. Putboringen mas automatisering doet beroep op een aantal gespecialiseerde en professionele firma s die per regio kennis hebben van de plaatselijke ondergrond om u een.

Informatie over Professionele stuurborden

your clear view on technology home realisaties over eiv blog jobs contact industrile automatisering elektrotechnische engineering bordenbouw werfuitvoering service menu vakkundige uitvoering van het elektrotechnisch gedeelte aansluitend op onze service voor elektrotechnische engineering en bordenbouw nemen we graag de volledige elektrotechnische werfuitvoering op ons. Zo ben je zeker dat alles vakkundig gebeurt en vermijden we misverstanden. Wij denken steeds flexibel met het project mee. Als n van de laatste uitvoerders in een project van industrile automatisering werken we vaak met strakke deadlines Enige toelichting over professionele stuurborden Kabelrouting en bekabeling we verzorgen de complete kabelrouting. Waar mogelijk werken we samen met.