Menu Sluiten

Professionele Stuurborden Bouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Professionele Elektro Bordenbouw – Bordenbouw – Distributieborden – Leveranciers Stuurborden – Stuurborden – 

Wenst u meer info over professionele stuurborden bouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Professionele Stuurborden Bouw

Elektrische Auto | Industrie | Elektro Componenten | Transport | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele stuurborden bouw

contacteer ons .. Home vermogenborden stuurborden oem borden engineering media service vacatures elektrische schakel en verdeelbordenontwerp en productie wij ontwerpen produceren en leveren elektrische schakel en verdeelborden voor particuliere tertiaire en industrile toepassingen. Als belgische speler van de kempen bouwen we voor de meeste uiteenlopende sectoren. Kempische bordenbouw installateurs projectleiders en machinebouwers kunnen steeds bij ons terecht. Onze gespecialiseerde tekenaars technici en bordenbouwers staan in voor een perfecte oplossing voor elke vraag van de klant. De productie gebeurt in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Om de nodige kwaliteit te garanderen onderwerpen wij alle borden systematisch aan doorgedreven testprocedures. Over ons kempische bordenbouw is ontsproten uit het idee dat veel electroinstallateurs nood hebben aan een vaste partner om hun borden te realiseren. Kempische bordenbouw wil dan ook een nauwe professionele band aangaan met zijn klanten om een degelijk eindresultaat te garanderen. We zijn een jong bedrijf .

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home diensten werkwijze realisaties secondary navigation over ons jobs service blog vdz t. infovdz.be be .. Rozebeeksestraat lendelede facebook linkedin support menu een doordachte aanpak bij vdz is iedere opdracht maatwerk. Uw noden en verwachtingen zijn de basis voor alles wat eruit volgt professionele stuurborden bouw gespecialiseerde bedrijven Bij ons heeft u niet te maken met standaardpakketten maar wel met oplossingen op maat. We stellen zorgvuldig het pakket samen dat de bedrijfsvoering naar een hoger niveau tilt. Ons doel een lange termijnrelatie uitbouwen met uw bedrijf Wat verstaan we onder professionele stuurborden bouw Het team van vdz denkt actief mee naar de meest efficinte en resultaatgerichte oplossingen op maat van uw bedrijf. Zo geniet u steeds van de beste oplossing voor uw industrile elektriciteit en automatisatie binnen uw bedrijf. voorstudie analyse we gaan van start met een behoefteanalyse en luisteren naar de noden en verwachtingen van uw bedrijf. Wat wilt u bereiken waar wilt u met uw bedrijf naartoe bij het opstarten van nieuwe bedrijfsactiviteiten .

Wetenswaardigheden over Professionele stuurborden bouw

your clear view on technology home realisaties over eiv blog jobs contact industrile automatisering elektrotechnische engineering bordenbouw werfuitvoering service menu vakkundige uitvoering van het elektrotechnisch gedeelte aansluitend op onze service voor elektrotechnische engineering en bordenbouw nemen we graag de volledige elektrotechnische werfuitvoering op ons. Zo ben je zeker dat alles vakkundig gebeurt en vermijden we misverstanden. Wij denken steeds flexibel met het project mee. Als n van de laatste uitvoerders in een project van industrile automatisering werken we vaak met strakke deadlines. Kabelrouting en bekabeling we verzorgen de complete kabelrouting. Waar mogelijk werken we samen met de pipefitters om tijd en ruimte te besparen. Vervolgens voorzien we alle nodige bekabeling. Leveren en aansluiten van alle elektrotechnische componenten ook het leveren en aansluiten van alle elektrotechnische componenten nemen we op ons. We sp.