Menu Sluiten

Professionele Distributieborden

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Professionele Elektro Bordenbouw – Bordenbouw – Distributieborden – Leveranciers Stuurborden – Stuurborden – 

Wenst u meer info over professionele distributieborden kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Professionele Distributieborden

Transport | Industrie | Electriciteit | Elektrische Auto | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele distributieborden

doorgaan naar inhoud infoelectrowerkendeproft.be flor hofmanslaan lebbeke home hoogspanning laagspanning dc charging services offerte contact menu home hoogspanning laagspanning dc charging services offerte contact laagspanningsinstallaties en energiemanagement laagspanningsinstallatie. in antwerpen bent u op zoek naar een bedrijf voor uw laagspanningsinstallatie in antwerpen bij elektrowerken de proft staan wij voor u klaar professionele distributieborden bestellen Wij zijn uw erkend hoogspanningsinstallateur in geheel belgi. Maar ook voor laagspanningsinstallaties en laagspanningscabines bent u bij ons van harte welkom bekijk ons scala van professionele distributieborden Elektrowerken de proft staat bekend om de snelle en vlotte service. Onze laagspanningsinstallaties richten zich enkel tot industrile businesstobusiness. Dus bent u als bedrijf op zoek naar een professionele laagspanningsinstallateur neem contact met ons op een vraag een offerte aan. De specialist voor laagspa.

.

Feiten over Professionele distributieborden

.