Menu Sluiten

Professionele Distributieborden Bouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over professionele distributieborden bouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Professionele Distributieborden Bouw

Elektro Componenten | Electriciteit | Elektrische Auto | Industrie | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele distributieborden bouw

brasserie bru copywriting redactionele vertalingen softwarevertalingen technische vertalingen websites vertalen redactionele vertalingen technische vertalingen transcriptie vormen van horizontale en verticale vertalingen voor uw grafieken vertalingen zijn zeer noodzakelijk voor een vertaling naar accuraat en correct zijn. De meest populaire vorm van vertalingen staat bekend als verticale vertalingen. Dit betekent dat een verticale translatie gaat omhoog of omlaag in de grafiek zoals op een home page. Er zijn verschillende typen verticale vertalingen en ze betekenen allemaal iets anders. De meest voorkomende hiervan zijn horizontale vertaling dit verwijst naar een opwaartse vertaling. Een voorbeeld hiervan zou zijn hier is een horizontale balk geplaatst met punten en de verticale balk is geplaatst tot punten professionele distributieborden bouw informatie inwinnen Dit zijn beide so.

deze website maakt gebruik van cookies. Door op verdergaan te klikken of verder te surfen verklaar je akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden. Verdergaan over vansteenbrugghe realisaties nieuws vacatures contact home oplossingen promoties elektroshop bestelling plaatsen home vacatures bordenbouwer kableur vacatures wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde collega s bekijk onze vacatures ben jij de enthousiaste en gedreven medewerker die wij zoeken neem dan contact met ons op of deel dit bericht. Bordenbouwer kableur deel deze vacature facebook linkedin functieomschrijving je bekabelt en monteert industrile kasten je kan elektrische plannen lezen en gaat aan de hand hiervan aan de slag. Je maakt een gefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je kan koper plooien. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen elektrische componenten. Je monteert de kabelgoten de elektrische onderdelen en je brengt de bedrading en labels aan. Je test de kast en werkt ze af. Profiel kunne.

Gegevens over Professionele distributieborden bouw

home contact nieuws vacatures disclaimer toggle navigation onderhoud revisie installatie producten techniekers certificaten contact nieuws interventies dezelfde dag on site home gt nieuws gt gebruiksvriendelijkheid van uw hijsinstallaties case gebruiksvriendelijkheid van uw hijsinstallaties bij een nieuwe klant hebben we een update uitgevoerd betreffende de veilige werking van alle hijsinstallaties Een extra woordje over professionele distributieborden bouw Tot het takenpakket behoorde het nakijken van de veilige werking up to date stellen van de ergonomie en de werkomstandigheden in de productiehal. Daarnaast hebben we alle elektrocomponenten en bedieningstoebehoren op punt gesteld volgens de huidige normen. En natuurlijk hebben we ook de gebruiksvriendelijkheid van de installaties naar een veiliger en duidelijk niveau getild. Naar overzicht altijd het laatste nieuws over manutech in uw mailbox schrijf u in voor onze nieuwsbrief schrijf mij in onderhoud onderhoudscontract herstellingen revisie installatie producten rol.