Menu Sluiten

Professionele Bordenbouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over professionele bordenbouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Professionele Bordenbouw

Transport | Elektro Componenten | Elektrische Auto | Industrie | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele bordenbouw

home bedrijf activiteiten engineering bordenbouw installatie automatisatie onderhoud verkoop referenties vacatures contact van harte welkom we zijn gespecialiseerd in de automatisering van productprocessen motion control plc sturingen datamonitoring en eplanengineering. Daarnaast installeren wij electriciteit voor bedieningspanelen en machines. Ook staan wij in voor bekabeling schakelkasten en verlichting. Van de velde biedt de klanten een uitstekende service en onderhoud. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag bij het zoeken naar professionele oplossingen aarzel niet om ons te contacteren met genoegen willen wij u mededelen dat wij vanaf juli fusioneren met evilo nv professionele bordenbouw informatie aanvragen Wij gaan verder onder de naam motiv nv die deel uitmaakt van de matthys group. Bij vragen gelieve contact op te nemen via infomotiv.be infomotiv.be nijverheidsstraat a waregem beverenleie tel. fax .

home elektriciteit renovatie contact gsm email infodomotecno.be home elektriciteit renovatie contact laadpalen amp thuisbatterijen plaats uw thuisbatterij en of laadpaal in en geniet nog van een mooie premie algemene elektriciteitswerken bordenbouw plc sturingen databekabeling verlichting camerabewaking domotica branddetectie … Zonnepanelen wij plaatsen zonnepanelen van topkwaliteit aan een scherpe prijs pleisterwerken professionele afwerking van muren plafonds scheidingswanden zolderkamers in gyproc of knauf. Vloerwerken plaatsing laminaat parket of tegels vloerisolatie airconditioning amp warmtepompen verbouwingen amp totaalrenovaties van enkel een badkamer of zolder verbouwen tot een volledige renovatie bij ons kan u terecht ervaring advies amp vakmanschap meer dan jaar ervaring in kwaliteit amp professionaliteit domotecno staat garant voor kwaliteitsservice met een professionele afwerking. Wij specialiseren voornamelijk in elektriciteitswerken en zonn.

Gegevens over Professionele bordenbouw

infobelogic.be home over ons diensten projecten automatisatie system integrator consultancy freelance vacatures contact nederlands english selecteer een pagina projecten automatisatie bekijk onze projecten belogic is dagelijks actief en levert op regelmatige basis nieuwe projecten op. Pas als een project werkt en de klant tevreden is bewijst de automatisatie haar waarde. Precies die waarde is belangrijk voor belogic. Als professionele partner voor automatisering van bedrijven procesautomatisatie en machinebesturingen in producerende bedrijven of machinefabrikanten deelt belogic graag zijn gerealiseerde projecten met u. Wij hebben tientallen projecten waarvan we met trots kunnen zeggen dat ze bijdragen tot een stabiele en krachtige productie bij onze klanten. Kies hieronder de gewenste categori en klik op een project naar keuze voor meer informatie De prijsbepaling van professionele bordenbouw Alle automatisatie hmi visualisatie ind.