Menu Sluiten

Partner Distributieborden Bouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over partner distributieborden bouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Partner Distributieborden Bouw

Transport | Industrie | Elektro Componenten | Electriciteit | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Partner distributieborden bouw

nl en fr tel sdmtechnics engineering stuurborden distributieborden machinebekabeling downloads team sdmtechnics onderdeel van de sdmgroup is een innovatieve bordenbouwer gespecialiseerd in het ontwerpen assembleren en plaatsenvan laagspanningsborden ce ul atex. Een gedreven team met een gedegen vakkennis levert kwalitatieve en bedrijfszekere oplossingen volgens de wensen en de noden van de klant. Engineering engineering is de kernwaarde binnen sdmtechnics partner distributieborden bouw informatie aanvragen Ongeacht of onze klanten hun elektrische schema s ter beschikking stellen of onze engineers vanuit een klantbehoefte een bord volledig vanaf nul dienen te ontwerpen vormt diepgaande engineering de basis van een kwalitatief elektrisch bord. Onze engineers hebben een gedegen eplan ervaring en genereren naadloos n of meerdraadschema s technische specificaties layouts gedetailleerde materiaallijsten en klemmenlijsten. Om de noden van onze klanten v.

infoacelek.be bosdel genk be home over ons diensten projecten contact jobs ac elek bordenbouw bordenbouw van de hoogste kwaliteit volledig op maat de elektrische schakelborden van uw onderneming moeten aan aan strenge normen voldoen. Bij ac elek kan u gerust zijn dat het proces achter uw bordenbouw logisch en correct wordt uitgevoerd. Ons team van specialisten zorgt er voor dat de nodige aansluitingen worden voorzien. Alvorens wij uw gepersonaliseerde schakelborden leveren en installeren zullen we ze zorgvuldig testen in onze werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een vlekkeloze werking De prijsbepaling van partner distributieborden bouw Bent u op zoek naar een professioneel team voor uw bordenbouw vraag dan meteen een offerte aan ac elek kijkt uit naar een aangename samenwerking. Bordenbouw schakel en stuurborden voor al uw projecten naast onze stuurborden zijn onze schakelborden onmisbaar bij uw elektr.

Kennis over Partner distributieborden bouw

kruishoefstraat dilsenstokkem infocks.be service voor meer info home over cks activiteiten realisaties jobs nieuws contact toon al onze activiteiten totaalprojecten engineering hvac automatisatie industrile automatisatie algemene elektrische installaties energie bordenbouw activiteiten bordenbouw ontwerp realisatie en installatie door eigen vakmensen volledig op maat en volgens uw wensen ontwerpt onze engineeringafdeling de vereiste elektrische schakelborden. Vervolgens staan onze eigen bordenbouwers in voor de realisatie. Wij besteden zeer veel aandacht aan een logische opbouw van de stuurkast en de vereiste correcte aansluitingen. Vooraleer een schakelbord ter plaatse wordt genstalleerd ondergaat deze onder spanning grondige tests in onze atelier. Op die manier bent u verzekerd van een f.