Menu Sluiten

Experts Stuurborden Bouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Professionele Elektro Bordenbouw – Bordenbouw – Distributieborden – Leveranciers Stuurborden – Stuurborden – 

Wenst u meer info over experts stuurborden bouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Experts Stuurborden Bouw

Industrie | Transport | Elektro Componenten | Electriciteit | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Experts stuurborden bouw

your clear view on technology home realisaties over eiv. blog jobs contact industrile automatisering elektrotechnische engineering bordenbouw werfuitvoering service menu in de regio gent op zoek naar een partner voor bedrijfsautomatisatie in de regio gent nood aan een specialist voor bedrijfsautomatisatie kies dan voor elektrotechnisch bedrijf eiv experts stuurborden bouw zorgt voor een snelle ROI Al sinds specialiseren wij ons met een team van elektrotechnische experts in alle mogelijke projecten voor bedrijfsautomatisatie heb je belangstelling in experts stuurborden bouw Wij realiseerden al tal van projecten voor bedrijfsautomatisatie in gent en omstreken. Wij staan daarbij in voor de elektrotechnische engineering alle vereiste bordenbouw en de elektrotechnische werfuitvoering. Wanneer wij in de regio gent verantwoordelijk zijn voor de volledige bedrijfsautoma.

.

Meer informatie over Experts stuurborden bouw

.