Menu Sluiten

Distributieborden

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over distributieborden kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Distributieborden

Electriciteit | Elektro Componenten | Transport | Elektrische Auto | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Distributieborden

nl en fr tel sdmtechnics engineering stuurborden distributieborden machinebekabeling downloads team distributieborden distributieborden zorgen voor een veilige en efficinte verdeling van energie binnen diverse toepassingen. Sdmtechnics heeft de competenties in huis om distributieborden te ontwerpen die niet alleen technisch aan de geldende normering voldoen maar ook conceptueel de meest economische oplossing bieden. Sdmtechnics werkt op dit gebied nauw samen met innovatieve partnersleveranciers om op deze manier steeds aan de top te blijven binnen de sector. Ons clinteel bevindt zich in diverse sectoren en de meest complexe toepassingen vormen voor ons echte uitdagingen die we met veel plezier aan gaan. De bedrijfszekerheid van deze distributieborden wordt gegarandeerd door een doorgedreven eindcontrole alvorens de borden onze productie verlaten. Uiteraard kan de klant indien gewenst de eindcontroles en functionele testen bijwonen..

deze website maakt gebruik van cookies. Door op verdergaan te klikken of verder te surfen verklaar je akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden distributieborden rendeert op korte termijn Verdergaan over vansteenbrugghe realisaties nieuws vacatures contact home oplossingen promoties elektroshop bestelling plaatsen home oplossingen bordenbouw bordenbouw industrile private en openbare werken installaties van hoogspanningscabines lichtwinkel industrile automatisatie databekabeling parlofonie videofonie en camerabewaking domotica bordenbouw eigen atelier bordenbouw een robuuste installatie maakt gebruik van schakelborden Enige toelichting over distributieborden Zo komt op elke plek de juiste energie om uw installatie efficint en in prima conditie te doen draaien. Vansteenbrugghe ontwerpt en bouwt uw borden in eigen atelier volgens de strengste kwaliteitsnormen. Hierdoor kunnen wij uw project van hoogspanning tot afwerking volledig in eigen beheer uitvoeren. U kan bij vansteenbrugghe terecht voor v.

Interesse in Distributieborden

doorgaan naar inhoud infoelectrowerkendeproft.be flor hofmanslaan lebbeke home hoogspanning laagspanning dc charging services offerte contact menu home hoogspanning laagspanning dc charging services offerte contact laagspanningsinstallaties en energiemanagement onze laagspanningsinstallaties beperken zich tot industrile bb busbars en transfo bord verbindingen wij voorzien in busbars van schneider electric. Een nauw contact met schneider electric zorgt voor een naadloze engineering en plaatsing van busbars van alle vermogens. Previous next previous next distributieborden onze competenties liggen bij hoogspanning en sterkstroom. Vermogensborden van verschillende normeringen worden door ons gebouwd en gemplementeerd als hart van uw elektrische installatie.transformatoren en beveiligingen distributieborden met alle mogelijke opties e.