Menu Sluiten

Bordenbouw

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Bordenbouw – Distributieborden – 

Wenst u meer info over bordenbouw kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Bordenbouw

Transport | Electriciteit | Industrie | Elektrische Auto | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bordenbouw

doorgaan naar hoofdinhoud home services over vilec referenties vacatures contact more use tab to navigate through the menu items. Referenties barco plaatsen borden bouwen bordenbouw : vind meer info hier installeren bekabelen en in dienst nemen van de automatische regeling zowel in de magazijnen als in de ateliers regeling met honeywell kastmateriaal voornamelijk schneider exxon mobil afwerken van lopend project in het labo van exxon mobil plaatsen en aansluiten van vavs op bussysteem trox werken in exzones aanpassingen in bestaande elektrische kasten terugmelding naar controlezaal automatische blusinstallaties kablagewerken van automatische blusinstallaties bij industrieumlle klanten zoals onderandere suez in genk .

infomortitech.be elektrische installaties hoog en middenspanning industriele elektriciteit industriele verlichting en relighting bordenbouw databekabeling algemene elektriciteit zonnepanelen particulier landbouw industrie perslucht compressoren en blowers persluchtleidingen lekdetectie persluchtbehandeling piping totaalprojecten referenties jobs contact home elektrische installaties bordenbouw hoog en middenspanning industriele elektriciteit industriele verlichting en relighting bordenbouw databekabeling algemene elektriciteit bordenbouw mortitech ontwerpt en realiseert elektrische schakelborden. De elektrische schema s worden uitgewerkt op eplan of autocad rekening houdend met alle normen en richtlijnen inzake bekijk ons aanbod van bordenbouw In onze afdeling bordenbouw worden elektrische stuur en verdeelborden ontworpen en gebouwd. Onze werkplaats is zo uitgerust dat alle grote en kleine elektrische borden snel efficint en volgens de strengste kwaliteitsnormen kunnen worden afgewerkt en getest. Mortitech kiest steeds voor kwalitatieve cegekeurde onderdelen en werkt volgens d.

Sterke info over Bordenbouw

home elektriciteit domotica industrie bordenbouw ventilatie beveiliging zelfbouw contact .