Menu Sluiten

Automatisering Van Gebouwen

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Automatisering Van Gebouwen – Automatisering Van Machines – Automatisering Van Processen – Elektronische Componenten – Embedded – 

Wenst u meer info over automatisering van gebouwen kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Automatisering Van Gebouwen

Elektro Componenten | Automatisatie | Databeheer | Hardware | Internet | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Automatisering van gebouwen

verhoog uw comfort met onze conson domotica en immotica producten naar de inhoud springen menu welkom waarden producten downloads dealers over contact nederlands dansk deutsch english espaol franais italiano portugus verhoog uw comfort met onze conson domotica en immotica producten stuur en bewaak uw woning vanaf elke locatie met behulp van uw pc telefoon of tablet bedien eenvoudig je verlichting schermen of thermostaat en nog veel meer slechts n drukknop in dit gebouw hoe wordt dan de rest bediend zie verder… Interessante kenmerken van onze producten voor huis en gebouwautomatisering waarden eenvoudig onze producten voor huis en gebouwautomatisering zijn eenvoudig te gebruiken automatisering van gebouwen maatwerk De configuratie is eenvoudig met de gratis contoolsoftware die u kunt vinden via het menu downloads. Innovatie met de consonbox iotoplossing v.

uw domoticaspecialist over ons gebouwautomatisering audio multimedia klimaatregeling contact gebouwautomatisering. Gebouwautomatisering is de combinatie van automatisering integratie van alle modules en systemen in uw pand en meten en rapporteren van hun status door middel van sensoren. U kunt op die manier het volledige elektrische en digitale gebeuren in uw pand beheren en controleren Ons voorstel over automatisering van gebouwen Lees er hier onder meer over deurcommunicatie meer weten automatisering automatisering is het proces waarbij allerlei toestellen op gewenste tijdstippen of bij bepaalde gebeurtenissen automatisch in werking treden. Meer weten uw gebouwsysteem u kunt uw persoonlijk gebouwsysteem uitwerken door een uitgekiende en gepersonaliseerde integratie van technologie en de diverse installaties toepassingen en modules in uw woni.

De discipline van Automatisering van gebouwen

gebouwenbeheer met siemens apparatuur gebouwenautomatisatie met knx wereldwijd de enige open standaard voor huis en gebouwenautomatisering stookplaatsregeling .